Logo

Grovbrød med 3 slags mel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
3 dl lunken vand
1 bæger yoghurt naturel
2 tsk salt
1 spsk majsolie
1 spsk kommen
150 g grahamsmel
150 g rugmel
250 g sigtemel
 
Gæren opløses i det lunkne vand og øvrige ingredienser blandes i.
Dejen æltes godt igennem, til den er blød og ensartet.
Stilles til hævning, tildækket i ca. 30 min. til det har fået dobbelt
størrelse.
Dejen slåes ned og formes til brød.
Efterhæver ca. 20 min. på pladen.
Ridses eller prikkes og pyntes evt. med birkes eller sesamfrø.
Sættes i en 220ºC varm ovn i 30-35 min.
Lyder brødet hult når du banker i bunden er det færdigt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mocca NøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med kokosdrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddebrødTilberedningstid: ca. ½ time. Hævetid, i alt: ca. 1¼ time. Bagetid: 25 min. Fryseegnet....
• Marengsreder med citruskompotSuper lækker opskrift på marengsreder med appelsin og citron. En skøn og sommerlig kage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os