Logo

Grovbrød med 3 slags mel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
25 g gær
3 dl lunken vand
1 bæger yoghurt naturel
2 tsk salt
1 spsk majsolie
1 spsk kommen
150 g grahamsmel
150 g rugmel
250 g sigtemel
 
Gæren opløses i det lunkne vand og øvrige ingredienser blandes i.
Dejen æltes godt igennem, til den er blød og ensartet.
Stilles til hævning, tildækket i ca. 30 min. til det har fået dobbelt
størrelse.
Dejen slåes ned og formes til brød.
Efterhæver ca. 20 min. på pladen.
Ridses eller prikkes og pyntes evt. med birkes eller sesamfrø.
Sættes i en 220ºC varm ovn i 30-35 min.
Lyder brødet hult når du banker i bunden er det færdigt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?