
Disse lækre cupcakes er fulde af fibre og indeholder intet raffineret sukker. 
 
12 cupcakes:
150 g usødet müsli 
4 ½ dl kogende vand 
175 g hvedemel 
1 spsk bagepulver 
4 spsk honning 
1 knsp salt 
1 æg, letpisket 
1 dl tidselolie 
 
Bland müsli og kogende vand i en skål. 
Lad det trække i 20 minutter, så kornene svulmer op. 
Varm ovnen op til 200°C og kom papirforme i en muffinform med 12 huller. 
Sigt mel og bagepulver sammen i en skål. 
Pisk honning, salt, æg og olie sammen i en stor skål. 
Tilsæt langsomt melblandingen og myslien og bland det godt. 
Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter. 
Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter. 
Vip kagerne ud af formen og lad dem køle af på en rist. 
Opbevar cupcakes i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder. 
 
Variationer: 
 
Næsten sukkerfri grovcupcakes med svesker 
Følg basisopskriften. Tilsæt 4 spsk hakkede tørrede svesker til dejen. 
 
Næsten sukkerfri grovcupcakes med banan 
Følg basisopskriften. Tilsæt 125 g most banan til dejen. 
 
Næsten sukkerfri grovcupcakes med pekannødder 
Følg basisopskriften. Tilsæt 100 g hakkede pekannødder til dejen.