Logo

Guldkornkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

345 g smør
330 g sukker
345 g hvedemel
3 tsk bagepulver
35 g smeltet smør
5 dl guldkorn

Smør og sukker blandes. Heri tilsættes hvedemel som er blandet op med bagepulver.
Blandingen samles med det smeltede smør, hvorefter der forsigtigt tilsæætes guldkorn.
Dejen trilles til
kugler på størrelse med valnødder og bages på øverste rille i 6-8 min
ved 200°.
Sæt kuglerne med stor afstand da de flyder ret meget ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her