Logo

Guldkornskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

345 g smør
330 g sukker
345 g hvedemel
3 tsk bagepulver
35 g smeltet smør
5 dl guldkorn

Smør og sukker blandes. Heri tilsætes hvedemel og bagepulver.
Denne blanding samles med 35 g smeltet smør, hvorefter der forsigtigt
tilsættes 5 dl guldkorn.
Dejen trilles til kugler på størrelse med valdnødder og bages på
øverste rille i ovnen i 6-8 min ved 200°C.

Tips: Sæt kuglerne med en tilpas stor afstand på bagepladen, da de
flyder ret meget ud under bagningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her