Logo

Guldkornskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
345 g smør
330 g sukker
345 g hvedemel
3 tsk bagepulver
35 g smeltet smør
5 dl guldkorn

Smør og sukker blandes. Heri tilsætes hvedemel og bagepulver.
Denne blanding samles med 35 g smeltet smør, hvorefter der forsigtigt
tilsættes 5 dl guldkorn.
Dejen trilles til kugler på størrelse med valdnødder og bages på
øverste rille i ovnen i 6-8 min ved 200°C.

Tips: Sæt kuglerne med en tilpas stor afstand på bagepladen, da de
flyder ret meget ud under bagningen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Trylledej - Kan IKKE spisesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kage med appelsin og kakaoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med mandarincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os