Logo

Svensk krydderkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
160 g sukker
75 g farin
50 g hakkede mandler
3 tsk kanel
2 tsk nelliker
1 tsk ingefær
250 g hvedemel
2 strøgne tsk bagepulver
75 g smeltet afsvalet smør
 
Æggene piskes med de 2 slags sukker.
Heri kommes mandler, krydderier, det smeltede smør og til sidst hvedemel og
bagepulver.
Røres let sammen og fyldes i en velsmurt form, drysset med rasp.
Bages på nedderste rille ved 200ºC i 50 min.
Prøv med en tandstik, om kagen er bagt.
Den afsvales lidt i formen, inden den vendes ud på en bagerist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her