Logo

Gulerodsgrovboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
500 g grahamsmel
2 1/2 dl mælk
3 1/2 dl vand
50 g gær
3 dl revet gulerod
1 dl hørfrø
1 1/2 tsk salt
1 tsk sukker
 
Mælk og vand lunes, og gæren opløses heri.
Skræl gulerødderne og riv dem fint på et råkostjern.
Bland de revne gulerødder i væsken.
Salt, sukker og hørfrø tilsættes sammen med halvdelen af grahamsmelet og alt hvedemelet.
Ælt resten af grahamsmelet i dejen til den slipper.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i 45 min.
Dejen æltes hurtigt igennem og formes til 20 boller, der sættes på en
bageplade, hvor de efterhæver i 15 min.
Pensl bollerne med æg og bag dem på den næstnederste rille i 20 min. ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RutebilerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grissini 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små nougattærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os