250 g hvedemel 
500 g grahamsmel 
2 ½ dl mælk 
3 ½ dl vand 
50 g gær 
3 dl revet gulerod 
1 dl hørfrø 
1 ½ tsk salt 
1 tsk sukker
  
Mælk og vand lunes, og gæren opløses heri. 
Skræl gulerødderne og riv dem fint på et råkostjern. 
Bland de revne gulerødder i væsken. 
Salt, sukker og hørfrø tilsættes sammen med halvdelen af grahamsmelet og alt hvedemelet. 
Ælt resten af grahamsmelet i dejen til den slipper. 
Lad dejen hæve lunt og tildækket i 45 min. 
Dejen æltes hurtigt igennem og formes til 20 boller, der sættes på en 
bageplade, hvor de efterhæver i 15 min. 
Pensl bollerne med æg og bag dem på den næstnederste rille i 20 min. ved 200ºC.