Logo

Gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 kop madolie (fx. solsikkeolie)
2 kopper hvedemel
2 kopper grahamsmel
3 kopper finrevne gulerødder
1 1/2 kop usvovlede abrikoser
1 1/2 kop rosiner
1 kop hakkede hasselnødder
1-2 hakkede appelsiner
2 tsk kanel
1/2 tsk bagepulver

Bland det hele sammen. Bages 1 time ved 200°. Dekoration: 1 1/2 kop hakkede hasselnødder eller frugt. Kan evt. serveres med koncentreret mandelmælk (smuttede mandler blendet med lidt vand), eller med sojadessert (den sidste fås i helsekostforretninger). Det er en god ide at lade kagen køle lidt af, inden du spiser den, for ellers kan den være svær at skære i skiver
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsboller med remonceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske vafler - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!