Logo

Gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ kop madolie (fx. solsikkeolie)
2 kopper hvedemel
2 kopper grahamsmel
3 kopper finrevne gulerødder
1 ½ kop usvovlede abrikoser
1 ½ kop rosiner
1 kop hakkede hasselnødder
1-2 hakkede appelsiner
2 tsk kanel
½ tsk bagepulver

Bland det hele sammen. Bages 1 time ved 200°. Dekoration: 1 ½ kop hakkede hasselnødder eller frugt. Kan evt. serveres med koncentreret mandelmælk (smuttede mandler blendet med lidt vand), eller med sojadessert (den sidste fås i helsekostforretninger). Det er en god ide at lade kagen køle lidt af, inden du spiser den, for ellers kan den være svær at skære i skiver

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her