Logo

Gulerodskage à la Tomarp Gårdshotel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl majs- eller vindruekerneolie
160 g mørk muscovadosukker eller farin
2 store æg
350 g fint revne gulerødder
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1/4 tsk salt (saltflager)
2 tsk stødt kanel
bagepapir, smør og rasp til formen

Mascarponecreme til pynt:
250 g mascarpone
4-5 spsk honning
1 pasteuriseret æggeblomme
ca. 1 dl cremefraiche 18 %
revet citronskal, af 1 ubehandlet citron

Pisk olie og sukker sammen.
Tilsæt æggene, og pisk videre.
Knug gulerødderne fri for væde, rør dem i, og tilsæt dernæst de blandede tørre ingredienser.
Læg tilklippet bagepapir i bunden af formen, smør den, og drys med rasp.
Hæld dejen i, og bag kagen i en 200ºC varm ovn ca. 1/2 time.
Pynt den kolde kage med sammenpisket mascarponecreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleskiver - også kaldet NonnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldhævede franske flutesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med mandelcreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os