Logo

Gulerodskage 9

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Del 1:
150 g smeltet margarine
2 dl sukker
2 æg
reven skal af en  1/2 citon
 
Del 2:
3 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk salt
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
2 dl fint reven gulerod
 
Bland de to dele i hver sin skål.
Bland gulerod i skål 1 og tilsæt skål 2 lidt efter lidt under omrøring.
Hældes i "brød"form, som er smurt og drysset med hvedemel.
Bages ved 175°C i ca. 50 min.
Serveres lun med cremefraiche 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bonderugbrød med rå, revne kartoflerDette rugbrød med kartofler er let og hurtigt at lave - dog skal det hæve to gange. Brødet...
• Mandelsnitter med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Charlotte russe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os