Logo

Gulerodskage 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3-4 gulerødder
50 g margarine/smør
4 æg
1 3/4 dl sukker ( 150 g)
2 1/2 dl hvedemel (150 g)
1/2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk vanilje (eller efter smag)
reven skal og saft af 1 citron


Riv gulerødderne, så der ca er 4 dl
Smelt margarinen og lad den afkøle.
Pisk æg og sukker i en skål, og tilsæt resten.
Dejen kommes i en smurt form og bages ved 175°C i 40 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HonningkageLækker kage der minder lidt om den ægte Christiansfelder honningkage
• Sønderjyske bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med citron og makronerSommertid er jordbærtid, og de søde, røde bær kan anvendes til både desserter og kager....
• Hindbærparfait med jordbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os