Logo

Gulerodskage 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3-4 gulerødder
50 g margarine/smør
4 æg
1 3/4 dl sukker ( 150 g)
2 1/2 dl hvedemel (150 g)
1/2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk vanilje (eller efter smag)
reven skal og saft af 1 citron


Riv gulerødderne, så der ca er 4 dl
Smelt margarinen og lad den afkøle.
Pisk æg og sukker i en skål, og tilsæt resten.
Dejen kommes i en smurt form og bages ved 175°C i 40 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pekan-dessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Festlig fødselsdagsfestI februar er det Sebastians fødselsdag hurra hurra hurra. Det fejrer vi med boller,...
• RismelssandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Polentakage med stracciatellacreme ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os