Logo

Gulerodskage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
kage

300 g lys farin
500 g grahamsmel
1 ½ tsk natron
1 ½ tsk kanel
1 tsk vanilje
1 tsk salt
3 æg
200 ml olie
1 ½ liter revet gulerod
200 ml solsikkekerner/hak.nødder

Bland alt det tørre (farin, hvedemel etc.). Tilsæt æg, olie, gulerødder og nødder (solsikkekerner). Bages ved 175°C i 1 time. Kagen er også god efter en uge!
Solsikkekerner og nødder kan også blandes med et udmærket resultat!
Dobbeltportion svarer til en bradepande.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?