Logo

Gulerodskage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kage

300 g lys farin
500 g grahamsmel
1 1/2 tsk natron
1 1/2 tsk kanel
1 tsk vanilje
1 tsk salt
3 æg
200 ml olie
1 1/2 liter revet gulerod
200 ml solsikkekerner/hak.nødder

Bland alt det tørre (farin, hvedemel etc.). Tilsæt æg, olie, gulerødder og nødder (solsikkekerner). Bages ved 175°C i 1 time. Kagen er også god efter en uge!
Solsikkekerner og nødder kan også blandes med et udmærket resultat!
Dobbeltportion svarer til en bradepande.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• En overflødighedstærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Prossekage 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flütes 2 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CognacbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!