Logo

Gulerodskage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kage

300 g lys farin
500 g grahamsmel
1 ½ tsk natron
1 ½ tsk kanel
1 tsk vanilje
1 tsk salt
3 æg
200 ml olie
1 ½ liter revet gulerod
200 ml solsikkekerner/hak.nødder

Bland alt det tørre (farin, hvedemel etc.). Tilsæt æg, olie, gulerødder og nødder (solsikkekerner). Bages ved 175°C i 1 time. Kagen er også god efter en uge!
Solsikkekerner og nødder kan også blandes med et udmærket resultat!
Dobbeltportion svarer til en bradepande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her