Logo

Gulerodskage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kage

275 g fintrevne gulerødder
50 g mandler
50 g rosiner
150 g rørsukker
¼ tsk salt
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk vanilje
1 tsk kanel
3 æg
1 ¼ dl olie

Sukker og olie piskes grundigt sammen og herefter kommes æggene i et ad gangen. Hvedemel, bagepulver, natron, salt, kanel og vanilje røres sammen med æggemassen, og nu kommes de grofthakkede mandler, de fintrevne gulerødder og rosinerne i. Hæld dejen i en smurt bageform, og bag kagen ved 175-180ºC i ca. 45-50 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her