Logo

Gulerodskage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kage

275 g fintrevne gulerødder
50 g mandler
50 g rosiner
150 g rørsukker
1/4 tsk salt
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
1/2 tsk vanilje
1 tsk kanel
3 æg
1 1/4 dl olie

Sukker og olie piskes grundigt sammen og herefter kommes æggene i et ad gangen. Hvedemel, bagepulver, natron, salt, kanel og vanilje røres sammen med æggemassen, og nu kommes de grofthakkede mandler, de fintrevne gulerødder og rosinerne i. Hæld dejen i en smurt bageform, og bag kagen ved 175-180ºC i ca. 45-50 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grahamsbrød uden hævningNår man laver brød, skal det ofte stå at hæve i kortere eller længere perioder. Men det...
• Små chilipandekager med tunfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FuldkornshornDet er ganske nemt at bage disse dejlige fuldkornshorn. De smager skønt, som de er eller...
• Druer i svimeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os