Logo

Gulerodskage 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 dl fintrevne gulerødder
4 æggeblommer
5 dl melis
3 ½ dl olie
5 dl hvedemel
3 tsk kanel
2 tsk natron
½ tsk salt
4 stiftpiskede æggehvider

Glasur:
1 spsk kakao
125 g kogechokolade
lidt vand

Bland alt, undtagen de stiftpiskede hvider, der vendes i tilsidst.
Portionen passer til en lille bradepande.
Bag ved 175°C ca 1 time.

Glasur:
Varm ingredienserne til glasuren, tilsæt så meget vand, at den er jævn og smøre- klar.
Overtræk kagen. Pynt evt med grofthakkede valnødder eller mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her