250 g  smør eller margarine
250 g  rørsukker
4 æg
reven skal af 1 appelsin
reven skal af 1 citron
300 g  hvedemel
2 tsk  bagepulver
1 dl  whisky
 
Fyld: 
125 g  mørke rosiner
125 g  lyse rosiner
75 g  korender
50 g  pomeransskal
50 g  sukat
50 g  cocktailbær
50 g  mandler
2 spsk  hvedemel
 
Pynt 
50-75 g  hele  smuttede mandler
Begynd med fyldet:
Hak pomeransskal, sukat, cocktailbær og mandler hver for sig.  
Bland det hakkede fyld med rosiner, korender og 2 spsk   hvedemel. 
Rør fedtstof og rørsukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt reven appelsin- og citronskal. 
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i skiftevis med whisky.
Vend forsigtigt fyldet i.
Kom dejen i en velsmurt springform 23-24 cm. i diameter.
Fordel smuttede, hele  mandler i et pænt mønster på dejen.
Bag kagen 1-1 ¼ time ved 175ºC.
Prik i kagen med en gaffel, hænger der ingen dej ved er kagen færdig. 
Tips: Whisky kan varieres med rom eller appelsinsaft.
Rørsukker kan erstattes med samme mængde almindeligt sukker.