Logo

Drømmetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Nøddemasse:
3 æggeblommer
125 g sukker
1 spsk vaniljesukker
5 spsk mælk
75 g smeltet smør
50 g malede hasselnødder
125 g hvedemel
2 tsk bagepulver

Marengs:
3 æggehvider
125 g sukker

Fyld:
4 dl piskefløde
300 g jordbær

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker hvidt. Tilsæt mælk, smeltet smør, nødder og hvedemel blandet med bagepulver. Bred dejen ud i 2 velsmurte springforme på 22-24 cm i diameter.

Marengs: Pisk æggehviderne stive, og rør forsigtigt sukkeret i. Bred massen ud over nøddemassen, og bag kagerne i 20-25 minutter ved 175ºC på nederste rille.

Pisk fløden stiv, og læg de afkølede bunde sammen med flødeskum og skivede jordbær. Bred flødeskum over den øverste bund, og pynt med hele jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honninghjerter -Bagerens opskriftHonningkager stammer oprindeligt fra Christiiansfeld i Sønderjylland. I dag spises de...
• Sønderjysk rugbrødslagkage eller brødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærparfait med jordbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os