Logo

Gulerodskage med appelsinsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g sukker
1 æg
2 æggehvider
150 g hvedemel
1 tsk kanel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 dl appelsinsaft
175 g reven gulerod
 
Sukker, æg og æggehvider piskes med håndmikser i et par minutter.
Bland hvedemel med kanel, bagepulver og salt.
Pisk det i dejen og pisk derefter de revne gulerødder i.
Pisk kun til dejen er samlet, pisker man for længe bliver dejen tung.
Beklæd en lille bradepande med bagepapir og hæld dejen i.
Sæt formen nederst i ovnen ved 185ºC i 35 min.
Når kagen er bagt, prikkes der huller med en strikkepind og appelsinsaften hældes over.
Lad kagen stå 15 minutter i formen så saften er helt opsuget.
Derfter tages den ud af formen og køles af.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SpinatvaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningpotter cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TebirkesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær- og hyldeblomster med smuldredejStikkelsbær og hyldeblomster har samme sæson og passer overraskende godt sammen....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os