Logo

Gulerodskage med chokoladeglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 dl fintrevne gulerødder
4 æggeblommer
5 dl melis
31/2 dl olie
5 dl hvedemel
3 tsk kanel
2 tsk natron
1/2 tsk salt
4 stiftpiskede æggehvider
Chokoladeglasur:
1 spsk kakao
125 g kogechokolade
lidt vand

Bland alt, undtagen de stiftpiskede hvider, der vendes i tilsidst.
Bag ved 175C ca 1 time. Portionen passer til en lille bradepande.
Glasur:
Varm ingredienserne til glasuren, tilsæt så meget vand, at den er jævn og smøreklar.
Overtræk kagen.
Pynt evt med grofthakkede valnødder eller mandler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RødbedebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Groft madbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små vandbakkelser med knækglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risrand med frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os