Logo

Gulerodskage med chokoladeglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7 dl fintrevne gulerødder
4 æggeblommer
5 dl melis
31/2 dl olie
5 dl hvedemel
3 tsk kanel
2 tsk natron
½ tsk salt
4 stiftpiskede æggehvider
Chokoladeglasur:
1 spsk kakao
125 g kogechokolade
lidt vand

Bland alt, undtagen de stiftpiskede hvider, der vendes i tilsidst.
Bag ved 175C ca 1 time. Portionen passer til en lille bradepande.
Glasur:
Varm ingredienserne til glasuren, tilsæt så meget vand, at den er jævn og smøreklar.
Overtræk kagen.
Pynt evt med grofthakkede valnødder eller mandler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?