Logo

Gulerodskage med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g farin
2 dl olie
4 æg
275 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g reven gulerod
200 g flødeost
120 g smør
220 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

300 g farin og 2 dl olie røres sammen, 4 æg piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.
Bages ved 185°C i ¾ time.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?