Logo

Halvfrossen italiensk chokoladetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 æg
150 g blødt smør
150 g flormelis
200 g mørk chokolade
5 spsk Cointreau

Del æggene og kom æggeblommerne i en skål sammen med smør og flormelis.
Pisk det hvidt og luftigt.
Smelt chokoladen i vandbad eller forsigtigt i mikroovnen.
Hæld chokoladen og Cointreau i sukkerblandingen.
Pisk æggehviderne til skum og vend dem forsigigt i chokoladeblandingen.
Hæld blandingen i en springform og stil den i fryseren om natten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingefærsmåkager 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærter med bund af butterdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kandiserede martsviolerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os