Logo

Halvfrossen italiensk chokoladetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg
150 g blødt smør
150 g flormelis
200 g mørk chokolade
5 spsk Cointreau

Del æggene og kom æggeblommerne i en skål sammen med smør og flormelis.
Pisk det hvidt og luftigt.
Smelt chokoladen i vandbad eller forsigtigt i mikroovnen.
Hæld chokoladen og Cointreau i sukkerblandingen.
Pisk æggehviderne til skum og vend dem forsigigt i chokoladeblandingen.
Hæld blandingen i en springform og stil den i fryseren om natten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvis man før har stemt Nye Borgerlige, hvem så nu?





Effektiv reklame - klik her