Logo

Halvfrossen italiensk chokoladetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg
150 g blødt smør
150 g flormelis
200 g mørk chokolade
5 spsk Cointreau

Del æggene og kom æggeblommerne i en skål sammen med smør og flormelis.
Pisk det hvidt og luftigt.
Smelt chokoladen i vandbad eller forsigtigt i mikroovnen.
Hæld chokoladen og Cointreau i sukkerblandingen.
Pisk æggehviderne til skum og vend dem forsigigt i chokoladeblandingen.
Hæld blandingen i en springform og stil den i fryseren om natten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her