Logo

Hasselnøddetærte med reven appelsinskal og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 portion mørdej
3 dl piskefløde
150 g honning
reven skal af 1 appelsin
200 g sukker
300 g grofthakkede hasselnødder eller pecannødder
1 spsk reven ingefær
250 g smør (kan evt undværes) 
 
Mørdej:
200 g hvedemel
125 g koldt smør
 75 g sukker
2 æggeblommer (eller 1 æg)
 
En smurt tærteform beklædes med mørdejen, som prikkes med en gaffel og stilles koldt 1 time.
Fløde, honning, sukker, smør, appelsinskal og ingefær koges blankt, inden hasselnødder tilsættes og koger med i 5 min.
Efter afkøling hældes nøddemassen i mørdejen, og tærten bages nu 30-40 min ved 180°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her