Logo

Hasselnøddetærte med reven appelsinskal og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 portion mørdej
3 dl piskefløde
150 g honning
reven skal af 1 appelsin
200 g sukker
300 g grofthakkede hasselnødder eller pecannødder
1 spsk reven ingefær
250 g smør (kan evt undværes) 
 
Mørdej:
200 g hvedemel
125 g koldt smør
 75 g sukker
2 æggeblommer (eller 1 æg)
 
En smurt tærteform beklædes med mørdejen, som prikkes med en gaffel og stilles koldt 1 time.
Fløde, honning, sukker, smør, appelsinskal og ingefær koges blankt, inden hasselnødder tilsættes og koger med i 5 min.
Efter afkøling hældes nøddemassen i mørdejen, og tærten bages nu 30-40 min ved 180°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiber- og frugtbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ritts hurtige æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugttærte med vanillecreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertpandekager med cremeDessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme. Prøv den her! Opskriften er den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os