Logo

Havergrynskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g plantemargarine
100 g sukker
2 tsk citronsaft
1 lille æg
75 g havregryn
75 g hvedemel
1 tsk bagepulver
10 g hakkede hasselnødder

Margarinen røres sammen med sukker, citronsaft og æg.
Gryn, hvedemel og bagepulver tilsættes lidt efter lidt, til sidst de hakkede nødder.
Dejen sættes på en bageplade med en dessertske og bages ved 190°C i 15-20 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oste-basilikum muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Durum flutesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Plätter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os