Logo

Havre muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
50 g sukker
100 g havregryn
1 æg
1 1/2 dl mælk
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver

Rør smør og sukker hvidt og tilsæt havregryn.
Rør ægget i.
Bland hvedemel med bagepulver og rør det i dejen med mælken.
Fordel dejen i 20-25 forme og bag kagerne ved 220ºC i ca. 15 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grahamsflûtes2-3 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid, i alt: 1½ time. Bagetid: 15-20 min....
• Små havregrynskager med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havregrynskugler 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtkoldskål med hvidvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os