Logo

Havreboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

150 g havregryn
7 dl lunken vand
50 g gær
2 tsk salt
1 1/2 tsk sukker
1 1/2 tsk olie
200 g hytteost
750 g hvedemel

Gryn og vand trækker i 15 min. Derefter tilsættes gær, salt, sukker, olie og ost Hvedemel tilsættes lidt af gangen Hæves 1 time tildækket Bages ved 200 gr. i tyve minutter.

Som almindelige boller eller som sandwichboller med pålæg.






Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TusindbladstærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KagemandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleboller med græskarkernerRevet æble og havregryn gør bollerne dejligt saftige. Nyd dem til morgenmad, mellemmåltid...
• Vanilleis, hjemmelavet 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os