2 poser Dr. Oetker choco chips 
2 poser valnøddekerner 
4 æg 
200 g blød smør 
250 g hvedemel 
2 tsk bagepulver 
1 tsk brunkagepulver 
1 25 dl glögg eller tør rødvin
papirforme 
 
Grovhak valnødderne med en kniv.
Skil æggene. 
Pisk æggehviderne stive med en mixer på højeste trin, indstil de er 
synligt skærefaste.
Kom smør og sukker i en skål og pisk det kraftigt sammen med en mixer 
indtil smørcremen er lys. 
Tilsæt æggeblommerne og pisk videre til en jævn og ensartet masse. 
Bland hvedemel med bagepulver, brunkagekrydderi, kakaopulver og choco 
chips og rør det skiftevis med glögg / rødvin i cremen. 
Tilsæt først ⅓ af de piskede æggehvider, dernæst resten og bland 
godt. 
Fyld dejen i muffinsforme til lige under kanten med en ske og bag dem 
ca 25-30 min 
Over/undervarme: ca 180ºC ( forvarmet )
Varmluft: ca 160ºC (forvarmet)