Logo

Havregryns-makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g hakket mørk chokolade
100 g sukker
100 g havregryn
2 æg
en knivspids bagepulver
en knivspids salt

Alle tingene æltes sammen og sættes i små toppe på bagepladen.
Bages langsomt ca 20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade cupcakes uden æg - ovoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Musliboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CiabattabrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slørBondepige med slør er klassisk dansk dessert lavet med rugbrød og æbler. Desserten minder...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!