Logo

Havregrynsmakroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggehvider
150 g sukker
150 g havregryn
60 g hvedemel
 
Hviderne piskes stive med sukkeret.
Hvedemel og havregryn vendes forsigtigt i.
Sættes med ske på bageplade belagt med bagepapir.
Bages ved 200ºC i 10 min, til de er lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her