Logo

Havregrynsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

50 g smør
2 1/2 dl mælk
50 g gær
1/2 tsk salt
1/2 dl lys sirup
140 g havregryn
270 g hvedemel
*


Smelt smørret, tilsæt mælken og lad det blive lunkent.
Rør gæren ud i væsken.

Tilsæt salt, sirup, havregryn og hvedemel.
Ælt dejen godt.
Dæk dejen med et fugtigt klæde og stil den til hævning 1/2 time.
Ælt atter dejen godt igennem. Del den i 3 stykker, der hver især deles i 8 stykker, før de formes til boller.
Læg bagepapir på en plade, sæt bollerne på pladen lad dem efterhæve tildækket 15 min.
Bag bollerne på ovnens midterrille ved 250 °C i ca 10 min.
Tag bollerne ud og pensl dem straks med vand, læg dem på en rist og lad dem svale af.




 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BurgerbollerBag selv de gode boller til din burger
• Stegte majsboller med glaseret flæsk og syltede agurkerByg-selv-mad med glaseret flæsk i stegte majsboller er et sikkert hit hos de fleste. Her...
• Scones med chokolade Nem og virkelig god opskrift som giver de lækreste scones - de kan være klar til at spise...
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os