Logo

Havregryn og rosin cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havregryn og rosin cupcakes

Spis havregrynscupcakes og få en god start på dagen - de mætter helt til frokost.

 

12 brød/cupcakes:

225 g hvedemel

200 g brunt sukker

1 spsk bagepulver

1 tsk stødt kanel

40 g hvedeklid

40 g havregryn

1 knsp salt

4 ½ dl kærnemælk

2 æg, letpiskede

1 ¾ dl vegetabilsk olie

175 g rosiner

 

Varm ovnen op til 175°C og smør en muffinform med 12 huller.

Rør de tørre ingredienser sammen i en skål.

Pisk kærnemælk, æg og olie sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser. Tilsæt de tørre ingredienser og rør, til det er næsten blandet. Fold rosinerne i. Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip kagerne ud af formen og lad dem køle af på en rist.

Opbevares i en lufttæt beholder i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Havregryn med hindbær

Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g tørrede hindbær.

Havregryn med blåbær

Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g tørrede blåbær.

 

Havregryn med tranebær

Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g tørrede tranebær.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?