Logo

Havregrynskager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smelteet margarine
110 g havregryn (2 dl )
150 g sukker ( 1 1/2 dl)
1 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk hvedemel
 
Margarine og havregryn blandes, lad det trække i 10 minutter og bland resten i.
God afstand på pladen imellem kagerne.
Bages 8-10 minutter ved 200°C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brød med tørret frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mit rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med kokosmel og juiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Birkessmuttere - diabetikerDenne lækre, lagdelte kage tilberedes mange gange med ristede franskbrødsskiver, og der...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os