Logo

Havregrynskager med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør
2 dl sukker
2 dl havregryn
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk ingefær eller vaniljesukker
1/2 dl mælk
1/2 dl sirup

Smelt fedtstoffet og hæld det i en skål.
Tilsæt sukker og havregryn.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen sammen med ingefær, mælk og sirup.
Beklæd en plade med bagepapir.
Sæt dejen på pladen med en teske, ca 12 stk på hver plade.
Husk på at dejen flyder ud.
Bag kagerne ved 175ºC på midterste rille, til de er gyldne, ca 8 min.
Læg de færdigbagte kager over et rundt skaft, fx. skaftet på en træslev.
Lad kagerne stivne rundt om skaftet, så de bøjer.
Dyb evt. den ene ende i chokolade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HvedetortillasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Trines gode brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolade isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os