75 g  smør/margarine
1 ¾ dl  havregryn 
1 spsk  hvedemel
1 æg 
1 tsk  bagepulver
125 g  sukker 
 
Fyld: 
 æblemos med flødeskum + et drys krymmel
 vaniljeis med friske el.  syltede frugter
 flødeskum med hakket chokolade
 vaniljecreme med bananskiver
Smelt smørret, lad det køle lidt af og rør resten af ingredienserne i. 
Sæt dejen på en plade med bagepapir med en spiseske og med god afstand, da dejen flyder meget ud under bagningen.
Bag ca. 8 min. ved 175° midt i ovnen til kagerne er lysebrune. 
Lad dem køle lidt af på pladen, tag en ad gangen med en paletkniv og læg kagerne på omvendte kop per. 
De afkøles helt og fyldes umiddelbart før serveringen.
Fyld kun det antal som skal serveres. Resten kan gemmes i en kagedåse.