Logo

Havrekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g margarine
150 g sukker
1 tsk mandelessens
3 æg
1 1/2 dl havregryn
2 1/2 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 dl mælk
 
Margarine og sukker røres til sukkeret er smeltet og det er blevet hvidt.
Æggene tilsættes 1 af gangen.
Mælk og mandelessens tilsættes.
Bagepulver og havregryn røres ud i melet og tilsættes lidt efter lidt.
Dejen hældes i er form og bages ved 185°C i ca. 50 min.
Kagen kan pyntes med nødder eller mandler
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebærtærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• After eight kage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kryddermuffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærsalat med frosset yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os