Logo

Havrekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekager

125 g margarine
3 dl sukker
2 æg
250 g kogte kartofler
15 mandler
4 dr. mandelessens
2 dl havregryn
1 dl havreklid
2 dl hvedemel
3 tsk bagepulver

1) Smelt smørret og afkøl det.
2) Tilsæt sukker og æg et ad gangen.
3) Kom hakkede mandler revne kartofler, hvedemel og bagepulver i.
4) Rør til dejen er jævn.
5) Hæld den i en smurt og strøet form. (22 cm)
6) Sæt kagen på nederste rille i ovnen.
7) Bages ved 175° i ca. 1/2 time eller til kagen er tør.
8) Afkøl kagen før den vendes rundt.
9) Drys med flormelis og gerne med marcipanrose. KAN FRYSES.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleskiver 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldthævet brød med soltørrede tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsintærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler- og bær med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!