Logo

Havrekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekager

125 g margarine
3 dl sukker
2 æg
250 g kogte kartofler
15 mandler
4 dr. mandelessens
2 dl havregryn
1 dl havreklid
2 dl hvedemel
3 tsk bagepulver

1) Smelt smørret og afkøl det.
2) Tilsæt sukker og æg et ad gangen.
3) Kom hakkede mandler revne kartofler, hvedemel og bagepulver i.
4) Rør til dejen er jævn.
5) Hæld den i en smurt og strøet form. (22 cm)
6) Sæt kagen på nederste rille i ovnen.
7) Bages ved 175° i ca. ½ time eller til kagen er tør.
8) Afkøl kagen før den vendes rundt.
9) Drys med flormelis og gerne med marcipanrose. KAN FRYSES.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her