Logo

Helles æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

100 g smør
2 dl sukker
1 æg
2 dl hvedemel
6-8 æbler
I blommesæsonen kan æblerne erstattes med halverede udstenede blommer

Fedtstof og sukker røres sammen. Tilsæt æg og hvedemel og bland godt.
Skræl æblerne og skær dem i både. Smør et ovnfast fad let.
Fordel æblerne i fadet. Drys smuldredejen over.
Sæt fadet nederst i en 200ºC varm ovn i 20-25 min
Server kagen med pisket fløde eller cremefraiche
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?