Logo

Helles æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

100 g smør
2 dl sukker
1 æg
2 dl hvedemel
6-8 æbler
I blommesæsonen kan æblerne erstattes med halverede udstenede blommer

Fedtstof og sukker røres sammen. Tilsæt æg og hvedemel og bland godt.
Skræl æblerne og skær dem i både. Smør et ovnfast fad let.
Fordel æblerne i fadet. Drys smuldredejen over.
Sæt fadet nederst i en 200ºC varm ovn i 20-25 min
Server kagen med pisket fløde eller cremefraiche
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Apfelstrudel - berømt æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lagkagebunde uden ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller med chokolade og sirupDisse boller med chokolade og sirup er søde og lækre. Bollerne er perfekte som en lækker...
• American pieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os