Logo

Hershey's Best Brownies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g smør eller margarine
5 dl sukker
2 tsk vaniljeekstrakt
4 æg
2 dl kakao
2,5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt
Evt. 2,5 dl hakkede nødder

Ovnen forvarmes til 200°C.
Smørret smeltes og sukker og vaniljeekstrakt røres heri.
Æggene røres i - et ad gangen, det er nemmest at bruge fingrene.
Kakao tilsættes og røres godt ind.
Hvedemel, bagepulver og salt tilsættes og æltes godt ind.
Bruges nødder (valnødder eller hasselnødder) røres de i dejen.
Den lægges i en bageform/bradepande på ca. 25x35 cm.
Formen skal smøres godt eller være teflonbelagt.
Bages i 30-35 minutter og køler af på en bagerist før kagen skæres i kvadrater i ønsket størrelse.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?