Logo

Hindbærmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
1 tsk vaniljeekstrakt
2 ¼ dl mælk
50 g smeltet smør
100 g friske hindbær (men også frosne bær kan sagtens bruges)
75 g hakket hvid chokolade
 
Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i.
Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanilje, mælk og smeltet smør.
Rør væsken i melblanding, derefter hindbær og chokolade.
Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive most.
Hæld blandingen i muffinsforme og bag ved 200ºC i ca 30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bourdaloue med karamelliserede mandler cupcakesBetegnelsen "Bourdaloue" signalerer, at der indgår pærer og mandler i den pågældende ret....
• Mandeltærte med punchcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chilistykker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt æblekageDu kan bage æblekage hele året med denne opskrift. Skulle det ske, at du har noget...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!