Logo

Hindbærmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
1 tsk vaniljeekstrakt
2 1/4 dl mælk
50 g smeltet smør
100 g friske hindbær (men også frosne bær kan sagtens bruges)
75 g hakket hvid chokolade
 
Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i.
Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanilje, mælk og smeltet smør.
Rør væsken i melblanding, derefter hindbær og chokolade.
Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive most.
Hæld blandingen i muffinsforme og bag ved 200ºC i ca 30 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladesmørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orangechokoladekage med nødder En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dorthes gammeldaws klatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade charlotte kage med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os