Logo

Hindbærsnitter - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagerens hindbærsnitter var og er bestemt ikke så ringe, men hjemmebagte er endnu bedre.

Ca. 30 stk

 

250 g hvedemel (ca. 4 dl)

100 g smør

1 tsk bagepulver

75 g sukker (knap 1 dl)

ca. 1 dl vand

hindbærmarmelade

glasur af flormelis og vand

 

Findel fedtstoffet i melet og bland sukker og bagepulver i.

Tilsæt vand og saml dejen - den skal være blød som en mørdej.

Rul ud til to aflange plader, 10 cm brede.

Kom hindbærsyltetøj på den ene og læg den anden over.

Klem kanterne godt sammen med en gaffel.

Bag ved 175°C i 10-15 minutter.

Lad bagværket svale af.

Rør en glasur af flormelis og vand og kom det på kagen, mens den endnu er lun.

Skær den herefter i små snitter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her