Logo

Hindbærtærte med appelsincreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 rulle Digestive kiks 250 g
75 g smør
1 tsk vaniljesukker
1 spsk sukker
1 æg
1 æggeblomme
2 spsk sukker
2 ½ dl piskefløde
½ reven skal og saft af ½ appelsin
500 g hindbær

1) Læg kiksene i en pose.
2) Rul dem til krummer med kagerulle.
3) Bland smeltet smør, vaniljesukker og sukker i.
4) Pres dejen ud i en tærteform.
5) Stilles koldt i 1 time.
6) Pisk æggeblomme, æg og sukker let og luftigt.
7) Tilsæt saft og revet app.skal, og vend den piskede fløde i.
8) Bred cremen over tærten og fordel hindbærrene herpå.
9) Server med det samme.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?