Logo

Hindbærtærte med appelsincreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 rulle Digestive kiks 250 g
75 g smør
1 tsk vaniljesukker
1 spsk sukker
1 æg
1 æggeblomme
2 spsk sukker
2 1/2 dl piskefløde
1/2 reven skal og saft af 1/2 appelsin
500 g hindbær

1) Læg kiksene i en pose.
2) Rul dem til krummer med kagerulle.
3) Bland smeltet smør, vaniljesukker og sukker i.
4) Pres dejen ud i en tærteform.
5) Stilles koldt i 1 time.
6) Pisk æggeblomme, æg og sukker let og luftigt.
7) Tilsæt saft og revet app.skal, og vend den piskede fløde i.
8) Bred cremen over tærten og fordel hindbærrene herpå.
9) Server med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tebirkes med remoncefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jubelpandekager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljekranse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os