Logo

Hindbærtærte med cremefraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g margarine
150 g hvedemel
4 spsk sukker
1/2 æg
2 bl. husblas

Fyld:
250 g hindbær
15 g smør
50 g sukker
1 dl cremefraiche
25 g sukker

Smuldr margarinen i melet til det ligner revet ost. Bland sukkeret i. Saml dejen med ægget. Stilles koldt, mens det andet tilberedes.
Udblød husblas i koldt vand. Kog hindbærrene, sammen med smør og sukker. Stilles i køleskabet til det er halvstift.
Smør en tærteform, udrul tærtedejen, og læg den i formen, prik dejen med en gaffel,bages ved 200 gr. i ca 15-20 min. Afkøles.
Rør cremefraiche og sukker sammen, kom det i bunden af den kolde tærte, fordel den halvstive hindbær"gele" på cremefraichen!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldebærpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tykke pandekager med kokos, kaffe og bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kahlua med appelsin cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidvinsfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os