Logo

Hindbærtærte med vanillecremefraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
275 g hvedemel.
125 g sukker.
175 g smør.
1 æg
Fyld:
400 g hindbær.
lidt sukker.
1 æg til pensling.
lidt perlesukker

Kom hvedemel og sukker i en skål. Smuldr smørret heri og saml dejen med ægget. Læg dejen koldt i ca. 1/2 time, så er den lettere at rulle ud. Rul 2/3 af dejen ud på et meldrysset bord og fordel den i en smurt tærteform ca. 25 cm i diameter. Gem resten af dejen til et flettet låg. Forbag bunden ved 200ºC (uden varmluft) i ca. 10 minutter. Rens hindbærrene og fordel dem på den forbagte tærtebund. Drys med sukker. Tril resten af dejen ud og lav strimler i forskellige størrelser med en klejnespore. Flet strimlerne over hindbærrene, pensl med sammenpisket æg og drys med lidt perlesukker. Bag tærten færdig ved 200ºC (uden varmluft) i 15-20 minutter. Server tærten lun med cremefraiche rørt med vaniljesukker.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash-rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvedegiflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toscanske mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os