Logo

Hirsepandekager med appelsinfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl hvedemel (50 g)
1 dl hirseflager (50 g)
1/2 tsk sukker
1/4 tsk salt
3 dl mælk
3 æg
25 g smeltet smør
smør/olie til stegning

Fyld:
200 g hytteost
1 spsk flydende honning
2 appelsiner
25 g nødder

Hvedemel, hirseflager, sukker, salt og mælk piskes sammen.
Æg og smør piskes i.
Panden varmes godt op, lidt fedtstof kommes på til den første pandekage.
Lidt dej hældes på, og panden drejes, så dejen fordeles.
Bages ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side.

Fyld:
Hytteost og honning røres sammen.
Appelsinerne pilles og skæres i terninger, nødderne hakkes.
Appelsiner og nødder røres i hytteosten.
Pandekagerne serveres varme med fyldet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnøddeboller Disse rustikke boller med både valnøddeolie og hakkede valnødder vil være lækkert tilbehør...
• Karaishuti KachuriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver ægteFørst var det den flydende æbleskive d.v.s. en skive æble uden kernehus, dyppet i dej og...
• Yoghurt- og jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os