Logo

Hjemmebagte havrundstykker af durummel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmebagte havrundstykker af durummel

12 stk.

 

6 dl vand

25 g gær

1 tsk. salt

1 tsk. sukker

1/2 dl olivenolie

6,5 dl (400 g) durum hvedemel

3,5 dl (200 g) hvedemel

 

Opløs gæren i vand. Kom salt, sukker og olie i.

Tilsæt begge slags mel lidt efter lidt (dejen skal være lidt klistret).

Ælt eller rør dejen godt og grundigt igennem.

Dæk dejen til med et fugtigt klæde eller hushold­ningsfilm.

Stil dejen til hævning natten over på dækket.

Tænd ovnen næste morgen på 225°C.

Brug en spiseske til at tage en klump dej op, brug evt. en saks til at klippe dejen over i ønsket mængde bol­ler.

Kom dejklumperne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Lad bollerne hæve ca. 10 minutter.

Bag dem 15-20 minutter i forvarmet ovn.

Nyd de nybagte boller med smør, ost og marmelade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nonna Marias frugttærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cranks - grahamsboller med sesamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brødbudding med citron og rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os