Logo

Hjemmebagte vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hjemmebagte vafler

 

Er dit vaffeljern teflonbelagt, behøver du ingen fedtstof til at stege i, men har du et gammeldag vaffeljern, må du beregne lidt smør til stegningen. Servér de nybagte vafler med jordbærsyltetøj og flødeskum.


#

250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 spsk sukker
lidt salt
1 dl olie
5 dl mælk
2 dl vand
*

 
Det hele blandes, og piskes til en flydende vaffeldej.
Lad den stå og hvile i ca. 30 min, og den er klar til bagning i vaffeljern.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske vafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med oste og salatServer disse sprøde vafler til forret eller som snacks. De smager allerbedst nybagte -...
• Altid sprøde vafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
74111-01-2011 12:37:52 Laura
Hej (: Jeg syntes altså det er lidt underligt at der skal olie i, for det kommer til at smage mærkeligt. Hvis det er for at ''fugtige'' dejen, kan man bare tage lidt smeltet smør ned i. Det kommer til at smage 100 % bedre ;)

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!