Logo

Hjertelagkage med jordbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 lagkagebunde evt. hjerteformet
5 bl. husblas
1 dl jordbærsaft, fortyndet til drikkeklar
2 dl sødmælksyoghurt,  jordbær
40 g flormelis
1 dl piskefløde
 
Pynt:
Flødeskum og friske bær fx. blåbær, jordbær, hindbær el. brombær samt glasur rørt med ufortyndet saft.
 
Husblas udblødes i koldt vand i 5 min., og trykkes fri for vand og smeltes i den opvarmede jordbærsaft. Afkøles.
Yoghurt røres med flormelis og saften røres i.
Sættes på køl indtil massen begynder at stivne (ca. 1 time).
Fløden piskes og vendes i og cremen køles igen til smørbar konsistens. Fordel derefter cremen på (hjerte)bundene som lægges sammen.
Pyntes med glasur, flødeskum samt friske bær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage - meget hurtig og godEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosbundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananaslagkage med nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblepakker sprødeDuften fra de nybagte æblepakker er uimodståelig. Smagen er desuden himmelsk • Friske...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os