Logo

Hjertelagkage med jordbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 lagkagebunde evt. hjerteformet
5 bl. husblas
1 dl jordbærsaft, fortyndet til drikkeklar
2 dl sødmælksyoghurt,  jordbær
40 g flormelis
1 dl piskefløde
 
Pynt:
Flødeskum og friske bær fx. blåbær, jordbær, hindbær el. brombær samt glasur rørt med ufortyndet saft.
 
Husblas udblødes i koldt vand i 5 min., og trykkes fri for vand og smeltes i den opvarmede jordbærsaft. Afkøles.
Yoghurt røres med flormelis og saften røres i.
Sættes på køl indtil massen begynder at stivne (ca. 1 time).
Fløden piskes og vendes i og cremen køles igen til smørbar konsistens. Fordel derefter cremen på (hjerte)bundene som lægges sammen.
Pyntes med glasur, flødeskum samt friske bær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?