Logo

Hollandske flødevafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør eller margarine
5 æg
1 spsk vaniljesukker
1/2 tsk kanel
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/4 l. piskefløde
fedtstof til bagning
sukker
kanel

Smørret smeltes, afkøles og tilsættes æg, vanillsukker og kanel.
Hvedemel og bagepulver sigtes i og dejen røres godt og stilles i køleskabet ca. 10 minutter.
I mellemtiden piskes fløden og vendes forsigtigt i dejen.
Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde og serveres drysset med kanel og sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrødslagkage med sukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gode grovbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Slotskroens nøddekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - mælkefriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os