Logo

Honningbomber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g honning
125 g råsukker
125 g smør
12.5 g potaske
2 æggeblommer
300 g hvedemel
½ tsk kanel
¼ tsk kardemomme
¼ tsk stødt nellike
 
Kog honning, sukker og smør sammen ved svag varme og køl af.
Bland potasken sammen med æggeblommerne.
De kommer til at ligne kogte æggeblommer, men sådan skal det være.
Ælt alt sammen og lafd det stå til næste dag eller længere.
Form dejen til kugler på størrelse med bordtennisbolde, og tryk dem flade.
Bag dem ved 175ºC i 15-18 min.
Hold godt øje med dem i slutningen af bagetiden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her