Logo

Honningbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
¼ kg sukker
125 g honning
¼ kg hvedemel
50 g finthakket sukat og pomeransskal
25-50 g hakkede mandler
½ tsk nelliker
½ tsk ingefær
½ tsk hjortetaksalt

2 hele æg, 2 æggeblommer og sukkeret piskes til tykt skum, honningen piskes i, melet blandes med den hakkede frugt, krydderier og hjortetaksalt og vendes i dejen.
Til sidst vendes de to tiloversblevne, stift piskede æggehvider i dejen.
Fyldes i velsmurt, gerne meldrysset, bradepande (ovnfast fad) og bages ved svag varme (højst 150ºC) i ca 60 minutter.
Skæres i skiver og spises med smør eller- og orangemarmelade på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her