Logo

Honningbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
1/4 kg sukker
125 g honning
1/4 kg hvedemel
50 g finthakket sukat og pomeransskal
25-50 g hakkede mandler
1/2 tsk nelliker
1/2 tsk ingefær
1/2 tsk hjortetaksalt

2 hele æg, 2 æggeblommer og sukkeret piskes til tykt skum, honningen piskes i, melet blandes med den hakkede frugt, krydderier og hjortetaksalt og vendes i dejen.
Til sidst vendes de to tiloversblevne, stift piskede æggehvider i dejen.
Fyldes i velsmurt, gerne meldrysset, bradepande (ovnfast fad) og bages ved svag varme (højst 150ºC) i ca 60 minutter.
Skæres i skiver og spises med smør eller- og orangemarmelade på.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StribetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyggemuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tvebakkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjydsk brødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os