
 
Nyd
det lækre frugtbrød, som det er eller smurt med smør til en god kop te. Har du
rester af tørrede frugter fra juledagene, kan de bruges her. 
Arbejdstid:
30 min. Bagetid: 45 min. Til 1 brød 
 
#
250
g honning 
250
g brun farin 
½
liter yoghurt naturel 
1 æg
125
g tørrede figner 
500
g hvedemel 
1 spsk natron 
250 g havregryn
125 g rosiner 
125
g soltørrede tranebær 
*
 
Smelt
honning og farin i en gryde, og tag det af varmen. 
Rør
yoghurt og ægget i. 
Skær
stilken af fignerne, og skær dem i små stykker. 
Bland
hvedemel, natron og havregryn sammen. 
Rør
det i dejen sammen med rosiner, tranebær og figner. 
Beklæd
en brødform med bagepapir. 
Hæld
dejen i formen, og sæt den i midten af en 175 °C varm ovn i ca. 45 min. til
honningbrødet er gennembagt. 
Tjek
med et træspid om det er gennembagt, og vend brødet ud på en rist til afkøling.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin