Logo

Honninghjerter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g honning
450 g hvedemel
1 tsk st. nellike
1 tsk st. kardemomme
2 tsk st. kanel
2 tsk hjortetaksalt
2 æggeblommer
10 g gær
2 tsk potaske
1-2 tsk vand

Pynt:
Overtrækchokolade

Smelt honningen i en rummelig gryde.
Bland hvedemel med krydderier og hjortetaksalt.
Rør det i honningen.
Rør gæren ud i æggeblommen, og potaske i lidt vand.
Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur.
Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter.
Bag dem ved 180° i ca. 10 min.
Pensl hjerterne med smeltet chokolade.
Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade.
De opbevares i en tætsluttende dåse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fine sprøde brune kager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosinkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsrugbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os