Logo

Honningkage - bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g blødt smør
200 g råt rørsukker
1 ½ dl fast dansk honning
3 æg (vægtklasse 3)
250 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1 spsk kanel
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt muskatblomme
1 spsk groft knuste fennike- eller anisfrø (kan udelades)
Pynt:
100 g smeltet chokolade

Pisk smør og sukker skummende, smelt, afsval og rør honningen i dejen og pisk æggene i ét ad gangen.
Bland hvedemel, bagepulver og krydderier og vend melblandingen i dejen, der fyldes med i en velsmurt, let raspet aflang, firkantet eller rund form (1 ½ liter) og bages ved 175°C i ca. 1 time, til den er fast i midten.
Tag kagen ud og lad den afkøle, før den pyntes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pecannødde småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Festlige muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RiskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PlumpuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!